keskiviikko 6. elokuuta 2008

Inter Raili 2005, osa kaks29.7.2005 16:05 Marburg, oppilasasuntola

Oppilasasuntola on siisti ja meidän huone aika pieni viidelle hengelle, mutta minkäs teet.

Käytiin paikallisessa Grand-marketissa. Siellä soi Andrei Gubinin musiikki ja tuotteet olivat suurimmaksi osaksi venäläistä tuontitavaraa. Kaljaa ja viinaa sai melko halvalla (2 litraa olutta 2,69 e ja 0,5 l vodka 5 e). Talot on täällä hienoja ja aika monessa pihassa on omenapuita.

Kaupan meininki oli muutenkin melko venäläinen. Aten nektari oli 5 kuukautta vanhaa. Syömäni makkara vain viikon liian vanhaa. Nyt odotetaan maitohappobakteeri mahassa että koska se ripuli yllättää.

- Meni 9 euroa ihan hukkaan.
- Moppen perseeseen.
- Saksa on paska maa.

Suurin osa ruoista meni roskiin.

20:34 Asuntola

- Ei tarvitse olla iso vika kun se on päässä.
- On kyllä älyttömän nihkeä olo.
- Onko pillu hiessä?
- Ei kai se varmaan ole.
- Miten voi olla mahdollista että kaikki muut paikat on?
- Emätin. Kyllä on tyhmä sana.
- Mitä helvettiä se muka emättää?

Käytiin paikallisessa Lidlin tyylisessä marketissa. Viina ja olut ovat edelleen järjettömän halpoja. Olutkuutiainen 0,5 litran pulloja 1,69 euroa, 0,7 litran pullo vaaleaa rommia 5 euroa, jekkukopio 0,7 litraa 5 e. Hikisen matkan jälkeen olemme perillä ja koomassa.

- Ottaako Kari nämä käytetyt muovipussit?

22:13

Istutaan keittiötuvassa. Olo on melko hyvä. Pizza oli tuttuun tapaan ihan paskaa. Television säämiehellä on hassu rusetti.30.7.2005 11:18 Oppilasas
untola

Karin juusto ja nakit ovat olleet vuorokauden huoneenlämmössä. Mies väittää niiden olevan yhä edelleen hyviä. Anne lähti jo kaupungille. Atella on maha löysällä ja se epäilee, etteivät eiliset kananugetit olleet kypsiä.

13:49 Marburgin keskusta

Keli on lämmin mutta onneksi tuulee mukavasti. Käytiin ihanassa sarjiskaupassa jossa oli vaikka mitä mitä olisin halunnut. Kokis on pirun hyvää, ostin aivan mahtavan old school-Star Wars -postikortin.

14:22 Edelleen keskustassa

Istutaan varjossa suihkulähteen äärellä ja pikkulapset leikkii. Pienin pennuista yritti juoda vettä lähteestä, jolloin toinen pentu antoi sille läimäyksen. Käytiin katsomassa kirkkoa, oli siisti.

15:23 Ravintola

Istutaan nyt ravintolassa ja maha on täynnä erinomaista kermakastikepastaa (n. 5 e). Nyt vissiin yritetään etsiä internetkahvila jotta pääsisin lähettämään vähän sähköpostia. Sen jälkeen Lidlin kautta kämpille tirsoille ja illalla ehkä tinaamaan.

19:37 Asuntolan vessa

Ah, perse on vasten muovia ja se aiheuttaa hyvän olon. Kakkaa tulee varsin mukavasti. Anne on tuossa seinän takana suihkussa. Internetkahvila on kiinni elokuun loppuun saakka, joten ei päästy surffailemaan. Kenties pyydämme seinän takana asuvalta kaksimetriseltä kiinalaiselta, että hän lainaa meille konettaan paria hyvää Age of Empires -vinkkiä vastaan. Meidän huoneesta kuului juuri pieru. Tomi heitti aamulla pisimmän koskaan kuulemani pierun.

Käytiin ostarilla ja vartija tuli herättämään kun luuli että olin sammunut. Atte osti coolin Pulp Fiction -paidan ja minä yhtä siistin Leatherface -paidan. Anne, minä ja Atte olemme myös hankkineet hatut.

- Tomi jos vain näkee jonkun tytön jolla on poninhäntä niin tiukalla että silmät menee viistoon, niin sillä on heti järjetön majakka.


31.7.2005 13:00 Oppilasasuntolan vessa

Minulla on ensimmäistä kertaa tälle reissulle krapula. Otettiin eilen hieman kuppia ja päätettiin sen jälkeen lähteä tarkastamaan paikallista baarikantaa.

Lähiöjokerissa joimme 1,5 euron kaljat ja jututimme jotakin naikkosta, joka innostui kun kerroimme olevamme Suomesta. Kävin vahingossa naistenvessassa, mistä typerät krautit nostivat metelin.

Sitten siirryimme jonnekin klubille, jossa minä ja Kari jaksoimme notkua kolmeen saakka, jolloin lähdimme siirtymään kohti kotia. Olo niiden kaikkien goottien seassa oli jokseenkin ulkopuolinen, mikä ei ilmeisesti Attea ja Tomia haitannut kun jäivät vielä klubille. Ne palasivat kämpille kahdeksalta, nyt ne nukkuu. Lähden suihkuun ja yritän keksiä tekemistä.

21:12 Asuntola


Todennäköisesti viimeinen merkintä täältä asuntolasta ikinä. Kuulostaa melko dramaattiselta. Käytiin Annen ja Karin kanssa Mäkkärillä. Siitä ei tullut perinteiseen tapaan mitenkään hyvä olo. Päätin kostaa paskantamalla pytyllä väärinpäin, mutta McDonalds-paskiainen teki vastaiskun: paitsi että pöntölle ei mahtunut istumaan väärinpäin, sotkin käteni pytyn takana (niin, mitähän se siellä teki) olleeseen kakkaan. Minut oli lyöty.


Sitten istustkelin pari tuntia ikkunan ääressä. Anne piereskeli vallan saatanasti johtuen Mäkkärin jäätelöstä. Seuraava yö menee kokonaisuudessaan junassa. Rankkaa mutta minkäs teet.


Edellinen osa (osa 1)
Seuraava osa (osa 3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti